Project omschrijving

DELFT

KIDSFUN

BEKIJK ROUTE

YOUNG AND OLD

Bekijk route

TEAMCAPTAIN
CHIARA.

GET REAL.
GET SOCIAL.

@ DELFT

Vanuit het hoofdkantoor in Delft brengen buurtsportcoaches en beweegcoaches dagelijks honderden mensen in beweging. En jij loopt met hén mee. Als teammate van The Real Social ontwikkel je jezelf binnen de route van jouw keuze: KidsFun of Young and Old.

Kidsfun
Op alle doordeweekse dagen kunnen Delftse kinderen meedoen aan naschoolse sportactiviteiten als dans, tennis en sport en spel. Ook vinden er sportactiviteiten onder schooltijd plaats en leren kleuters in de ochtenden bewegen bij kleutergym. Je ondersteunt bij de uitvoering van deze activiteiten. In het weekend en in de avonden zijn er geen activiteiten binnen de route Kidsfun.

Young and Old
Balanstrainingen, fitness, wandelen of walking football. Onze beweegcoaches verzorgen heel wat activiteiten om senioren fit en gezond te houden. Je ondersteunt bij de uitvoering van deze activiteiten. Dit kan op maandagochtend, woensdagmiddag, donderdagmiddag, vrijdagochtend, vrijdagavond of zondagmiddag.

Je beslist zelf hoeveel uur in de week je actief bent en voor welke periode. Daarbij geldt een minimum van 20 uur en een maximum van 100 uur voor de gehele periode. Ga jij de uitdaging aan? Get Real. Get Social!

JOIN NOW
Play

THE REAL SOCIAL

GET REAL

JOIN NOW