MDT-PROJECTEN

In heel Nederland zijn Maatschappelijke Diensttijd-projecten gestart waarin jongeren zich vrijwillig inzetten voor de samenleving onder de naam MDT. Wij noemen ons project The Real Social Next Level. Omdat jij sociaal bent. Omdat jij écht bent.

SPORTIEF BESTEED GROEP

Als teammate van The Real Social Next Level ben je onderdeel van Sportief Besteed Groep. Sportief Besteed Groep is een overkoepelende organisatie, actief in verschillende gemeenten van Zuid-Holland. Dagelijks zetten ruim 70 medewerkers zich in voor een actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet. We hebben 3 kantoorpanden: in Delft, Rijswijk en Alphen aan den Rijn. Als teammate van The Real Social ben je actief voor één van deze locaties of voor één van onze nieuwe locaties:  Zoetermeer en Lansingerland. Samen met andere teammates help je bij het uitvoeren en opzetten van activiteiten in de buurt.

MEET THE TEAMCAPTAINS

Jouw team maakt samen met de teamcaptain dromen waar. Teamcaptain? Een jonge en energieke professional met antwoorden op jouw vragen. Let´s make it a teameffort!

CHIARA
CHIARATEAMCAPTAIN
Iedereen heeft talenten. Ook jij! Ik ontdek graag samen met jou waar jouw talenten en interesses liggen. Doe je mee in Rijswijk of Delft?
THIJS
THIJSTEAMCAPTAIN
Iedereen werkt graag aan zijn toekomst. Hoe leuk is het om dat te doen in een omgeving waar jouw interesses liggen. Ik ben klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Doe je mee in Alphen?

THE REAL SOCIAL

GET REAL

JOIN NOW