Wat is The Real Social? Dé kans om je in te zetten voor je omgeving en tegelijkertijd keihard aan jouw toekomst te werken. In heel Nederland starten projecten waarin jongeren zich vrijwillig inzetten voor de maatschappij onder de naam Maatschappelijke Dienst Tijd (MDT). Wij noemen ons project The Real Social. Omdat jij sociaal bent. Omdat jij écht bent. Nu nog de kans om dat in te zetten voor de maatschappij. En jezelf…

Als teammate van The Real Social ben je onderdeel van Sportief Besteed Groep en word je begeleid door medewerkers. Sportief Besteed Groep zet sport, bewegen en cultuur in om ervoor te zorgen dat iedereen in de maatschappij mee kan doen. The Real Social is dan ook een initiatief van gepassioneerde professionals.

OKE. NU EVEN CONCREET.

Ben je tussen de 16 en 26 jaar?
  • Kies jouw locatie

  • Kies jouw tijdstippen

  • Ben minimaal 20 en maximaal 100 uur actief

ONZE LOCATIES

GET SOCIAL @

Alphen a/d Rijn

Delft

Rijswijk

BEKIJK LOCATIES

MEET THE TEAMCAPTAINS

Jouw team maakt samen met de teamcaptain dromen waar. Teamcaptain? Een jonge en energieke professional met antwoorden op jouw vragen. Let´s make it a teameffort!

CHIARA
CHIARATEAMCAPTAIN
Iedereen heeft talenten. Ook jij! Ik ontdek graag samen met jou waar jouw talenten en interesses liggen. Doe je mee in Rijswijk of Delft?
ROBIN
ROBINTEAMCAPTAIN
Iedereen werkt graag aan zijn toekomst. Hoe leuk is het om dat te doen in een omgeving waar jouw interesses liggen. Ik ben klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Doe je mee in Alphen?

THE REAL SOCIAL

GET REAL

JOIN NOW